Utedoen er på plass i Svendsvika

Svendsvika er et populært turmål for mange, særlig etter at den fine sjøbua ble restaurert. Bua inneholder vedovn, kokeapparat, langbord og hems for overnatting.  Nå er også utedoen ferdig. Den er bygget i malmfuru og det er Hansen Bygg As som har laget den. Den er satt på plass i terrenget uten inngrep i naturen, og det er viktig i det fine kulturlandskapet.

Selvsagt er det hjerte i døra og bilde av kongen og dronningen på veggen inni, sånn som det skal være i alle slike fine bygg med respekt for seg selv og tradisjonen. Velkommen til å prøve!

(Anlegget i Svendsvika kan brukes av alle på dagtid, men ønsker du å overnatte i sjøbua, må dette bestilles hos servicekontoret i kommunen.)

Alle bilder: Hansen Bygg As

Ny fin buSiste finpuss.Kongen og dronningen er på plass!