Skriftstørrelse

Hopp til her

Kulturpris og kultur- og idrettstipend 2020

KULTURPRIS 2020
Farsund kommunes kulturpris gis til personer/grupper som har gjort en spesiell innsats i og for kommunen. Prisen er et flott diplom og kr. 10.000,-.
KULTURSTIPEND 2020
Farsund kommunes kulturstipend er på kr. 10.000,-. Stipendet kan gis til grupper, enkeltpersoner, eller deles på flere, unge utøvere innen kulturfeltet.
IDRETTSSTIPEND 2020
Farsund kommunes idrettsstipend er på kr. 10.000,-. Stipendet gis til grupper, enkeltpersoner, eller deles på flere, unge utøvere som driver med idrett.

Alle kan foreslå kandidater til kulturprisen og de to stipendene. De som foreslås/søker må være bosatt i kommunen, eller ha tilhørighet hit.Det er fint hvis forslaget har en kort begrunnelse. Unge oppfordres også til å søke stipendene selv. Utvalg for levekår velger hvem som mottar prisene. Her finner du kriterier for tildeling og liste over de som har mottatt før.

Forslag sendes: Farsund kommune, kultur og idrett, pb. 100, 4552 FARSUND/ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., merket «Kulturpris», «Kulturstipend» eller «Idrettsstipend», innen
11.oktober. Forslagsstiller kan be om å være anonym og sakene er unntatt offentlighet inntil tildeling er gjort (OFL§26).
Kontaktperson i kommunen er kulturist Anne Louise Kaalstad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn