Forslag til kulturpris og kultur- og idrettsstipend 2019

KULTURPRIS 2019
Farsund kommunes kulturpris tildeles personer/grupper som har gjort en spesiell innsats i og for kommunen. Prisen er et flott diplom og kr. 10.000,-.

KULTURSTIPEND 2019
Farsund kommunes kulturstipend er på kr. 10.000,-. Stipendet gis til grupper, enkeltpersoner, eller deles på flere, unge utøvere innen kulturfeltet.

IDRETTSSTIPEND 2019
Farsund kommunes idrettsstipend er på kr. 10.000,-. Stipendet gis til grupper, enkeltpersoner, eller deles på flere, unge utøvere innen idrettsfeltet.

Personen(e) som foreslås/søker må være bosatt i kommunen, eller ha tilhørighet hit.

Alle kan foreslå kandidater til både kulturprisen og de to stipendene, og det er fint hvis forslaget har en kort begrunnelse. Når det gjelder stipendene, oppfordres unge også til å søke selv. Utvalg for oppvekst og kultur er ansvarlig for tildeling. Kriterier for tildeling og liste over de som har mottatt før, ligger på kommunens hjemmeside.
Forslag sendes: Farsund kommune, kultur og idrett, pb. 100, 4552 FARSUND/ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., merket «Kulturpris», «Kulturstipend» eller «Idrettsstipend», innen 13. november.
Forslagsstiller kan be om å være anonym, og sakene er unntatt offentlighet inntil tildelingen er gjort (OFL§26). Kontakt kulturist Anne Louise Kaalstad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. /tlf. 38 38 96 03, for mer informasjon.

Retningslinjer og tidligere tildelinger:

pdfRetningslinjer kulturpris  pdfKulturprismottagere

pdfRetningslinjer kulturstipend pdfKulturstipendmottagere