Skriftstørrelse

Hopp til her

Invitasjon til kurs i vedlikehold og bygningsvern

Prosjektet «Uthavner i verdensklasse», inviterer huseiere i uthavnene og andre interesserte til kurs i vedlikehold og "enkel istandsetting". Målet med kurset er å gi deltakerne inspirasjon til å ta vare på gamle hus, og øke kunnskapen om vedlikehold og istandsetting. Kurset vil bestå av både et inspirasjonsforedrag og en praktisk del ute. Kursholdere er Tor Harald Frøyset og Kari-Marte Reisz Frøyset. De har lang praktisk erfaring med vedlikehold og istandsetting av gamle hus, har skrevet to bøker om temaet og driver magasinet Norske hjem, samt nettbutikken Bygningsvernbutikken.no.

Kursene holdes i uke 26 i samarbeid med velforeningene. I Farsund kommune arrangeres kurset i Loshavn/ Eikvåg mandag 24. juni fra kl. 10.00 –15.00, på bedehuset i Loshavn.

Kurset er gratis, men på grunn av et begrenset antall plasser er påmelding nødvendig.
Klikk her for å melde deg på. Velkommen til alle interesserte!
  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn