Skriftstørrelse

Hopp til her

Pedagogisk psykologisk rådgiver - fast 100% stilling ved Lister PPT

Logo Lister PPT

 

Lister Pedagogisk Psykologiske Tjeneste (Lister PPT) er organisert som en interkommunal tjeneste for kommunene Farsund (vertskommune), Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Sirdal. Tjenesten har fire regionale kontorer og PPT sitt arbeid omfatter både førskolebarn, grunnskolebarn og voksne med spesielle opplæringsbehov. Sentrale oppgaver for PPT er både sakkyndig utredning og systemrettet/ forebyggende arbeid. 

Ved Lister PPT har vi ledig en fast 100% stilling som PP-rådgiver fra 1.1.20

De sentrale oppgavene til PPT er sakkyndig utredning, rådgivning og veiledning i forhold til klienter med spesialpedagogiske behov, samt kompetanse- og organisasjonsutvikling i forhold til barnehage, skole, hjem og kommunene ellers.

Vi søker medarbeidere som har:

  • Relevant utdanning fra universitet/ høyskole - fortrinnsvis profesjonsstudie/ hovedfag/ mastergrad innenfor fagområdene psykologi/ spesialpedagogikk/ pedagogikk/ pedagogisk-psykologisk rådgivning. Annen relevant høyere utdanning kan bli vurdert
  • Gode evner til å arbeide strukturert og selvstendig
  • God evne til å følge opp forvaltningsmessige krav til skriftlighet
  • Fleksibilitet, omstillingsevne og gode samarbeidsevner
  • Utredningskompetanse/ erfaring fra pedagogisk psykologisk sakkyndighetsarbeid (vil være en fordel, men ikke et krav)
  • Kompetanse/ erfaring/ interesse innenfor veiledning, utviklingsrettet arbeid og kompetanseutviklingsarbeid i skole spesielt
  • God kjennskap til/ erfaring fra arbeid i PPT

Du må være serviceinnstilt og bidra til at de du møter opplever seg ivaretatt, ved behov utfordret, og sett. Du må like faglige utfordringer, ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe godt i team. Dette innebærer å kunne arbeide selvstendig, nøyaktig og tåle et høyt arbeidstempo. Vår organisasjon er i stadig utvikling, og det er derfor et krav at den som tilsettes er fleksibel i forhold til endringer. Stillingene kan bli tillagt arbeidsoppgaver innen hele Listerregionen, og kontorplassering vil kunne bli endret ut i fra det til enhver tid gjeldende behov.

Personlige egenskaper vil bli sterkt vektlagt.

Lister-PPT kan tilby sine medarbeidere varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Det fokuseres på faglig kvalitet, tverrfaglig samarbeid, kompetanse- og organisasjonsutvikling - noe som gir gode utviklingsmuligheter for de ansatte.

Arbeidstakere ansettes i Farsund kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.
Søkere må ha sertifikat for personbil og disponere egen bil i tjenesten.

For nærmere informasjon kontakt Lister PPT v/ fungerende leder Ida Buch-Iversen, tlf. 945 32 185 / 38 38 00 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer må medbringes ved innkalling til intervju. Søkerliste kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste). 

Søknadsfrist: 1.11.2019

 

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn