• Hjem
  • Om oss
  • Ledige stillinger

Helsefagarbeider/ hjelpepleier - 2 stk. faste 75% stillinger som BPA, ved hjemmebaserte tjenester sone Farsund

HELSEFAGARBEIDER / HJELPEPLEIER

Ved enhet for hjemmebaserte tjenester sone Farsund har vi ledig 2 stk 75% faste stillinger som BPA, hvorav 50% er fast i turnus, 25% er ubundet tid som tilstrebes å dekkes inn i års turnus.

Arbeid hver 2. helg, med vakter langvakter i todelt turnus. Tiltredelse snarest.

BPA stillingen innebærer arbeid i hjemmet til en bruker med funksjonsnedsettelse.

Vi søker en omstillingsdyktig, tydelig, målrettet og strukturert fagperson med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Autorisasjon som helsefagarbeider/ hjelpepleier
Arbeidserfaring:
  • Arbeidserfaring fra arbeid i helse og omsorg, eller BPA er ønskelig

Personlige egenskaper:

• Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpen
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Initiativrik, endringsvillig, tydelig, løsningsorientert og ser muligheter
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til refleksjon og læring over egen praksis
  • Fleksibel mht. arbeidstid, oppgaver og arbeidssteder
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
Personlig egnethet tillegges stor vekt.
Gyldig sertifikate på personbil kreves.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Hilde Kristin Seland Hægeland på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist 26.09.19