Barnehagelærer - ledig vikariat

Ved enhet for Barnehager har vi ledig følgende stilling:

• 60-100% vikariat som barnehagelærer på Sunde barnehage f.o.m. snarest til 31.07.2020. Arbeidsoppgavene er knyttet opp til spesialpedagogisk hjelp i barnehage.
Ved interne endringer kan andre arbeidsoppgaver bli ledige.

Kvalifikasjonskrav:

Vi søker etter en person, som i tillegg til å være engasjert og humørfylt, har følgende kvalifikasjoner:

• 3-årig barnehagelærerutdanning
  • barnehageerfaring
  • gode lederegenskaper
  • har evne til samarbeid og bidra til et godt arbeidsmiljø
  • evne til å arbeide målrettet og systematisk
  • evne til å arbeide selvstendig
  • kan inspirere, motivere og veilede
  • kan bidra til å utvikle barnehagen i hht. barnehagens-, kommunens- og nasjonale planer
Menn oppfordres til å søke.

Personlige egenskaper vektlegges.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med styrer ved Sunde barnehge, Ellen Kjørkleiv, 38 38 22 30 eller enhetsleder barnehage Karen B. Tregde, tlf 47 45 27 41.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk,  søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

SØKNADSFRIST: 26.09.19