Helsefagarbeider/ hjelpepleier - vikariat i 100% stilling ved Farsund omsorgssenter

HELSEFAGARBEIDER / HJELPEPLEIER

Ved Farsund Omsorgssenter har vi ledig et vikariat i 100% stilling. Tiltredelse etter nærmere avtale. Stillingen er ledig nå og frem til og med 31.03.2020. Eventuelt mulighet for forlengelse.

Arbeid hver 2. helg, med vakter i todelt turnus.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Autorisasjon som helsefagarbeider/ hjelpepleier
  • ABC-kurs og annen relevante videreutdanninger er en fordel

Arbeidserfaring:

• Arbeidserfaring fra arbeid i institusjon, med hjemmeboende eller fra sykehus er ønskelig

Personlige egenskaper:

• Fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester og aktiviteter
  • Evne til å veilede og motivere beboere med fokus på ressurser og muligheter hos beboerne
  • Evne til å stå i utfordrende arbeidssituasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Initiativrik, endringsvillig, tydelig, løsningsorientert og ser muligheter
  • Evne til refleksjon og læring over egen praksis
  • Ryddighet, nøyaktighet, strukturert
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Om tjenestestedet:

Stillingen har arbeidssted for tiden ved avdeling C ved Farsund Omsorgssenter, en avdeling med 16 somatiske langtidsplasser i institusjon.

Vi tilbyr:

• Tverrfaglig samarbeid
  • Kompetanseheving, fokus på faglig utvikling
  • Motiverende og godt arbeidsmiljø
  • Gode kollegaer, positive medarbeidere
  • Faglige utfordringer
  • Røykfri arbeidstid

Om stillingen:

Våre mål er at tjenestene skal ha god pasientsikkerhet, tilpasses den enkelte beboer. Vi har fokus på at beboere hos oss skal oppleve god omsorg, faglig god oppfølging, kontinuitet, trygghet, hyggelige aktiviteter, trivsel, god livskvalitet og mange verdifulle stunder i livet, der alle bidrar til god livskvalitet i samarbeid med pårørende. Vi ønsker at du søker på stilling hos oss og blir med oss videre med fokus på hva som er viktig for hver enkelt beboer.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Birte Aagedal Rafoss på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist 24.09.19