Sykepleier eller vernepleier - faste stillinger og vikariat

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på innovasjon, tjenesteutvikling samt velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som er sykepleier og som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

I Farsund vil du oppleve strand og sjø, sol og horisont, god tilgang på flotte friluftsområder og det gode liv.

SYKEPLEIER ELLER VERNEPLEIER - FASTE STILLINGER OG VIKARIAT

Ved enhet for hjemmetjeneste sone Vanse har vi ledig følgende stillinger:

• 2 stk faste 100 % stillinger - dag og kveld
  • Vikariat i 59,15 % stilling - natt. Varighet fra d.d. til 1.5.2020
Arbeid hver 3. helg, i todelt turnus.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Hovedoppgaver:

• Helhetlig oppfølging av hjemmeboende brukere, - herunder utføring av ulike sykepleieprosedyrer knyttet til oppfølging og behandling av helse / somatiske forhold
  • Personsentrert omsorg
  • Bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • Hverdagsrehabilitering
  • Samarbeid med ansatte i enheten og ander samarbeidspartnere
  • Samarbeid med pårørende
  • Koordinatoroppgaver for enkelte beboere

Vi kan tilby:

• Mulighet til å være med å forme og utvikle tjenestene med fokus på mestring og god livskvalitet for våre brukere
  • Faglige utfordringer og tverrfaglig samarbeid
  • Mulighet for støtte til kompetanseheving
  • Gode kollegaer, positive og dyktige medarbeidere
  • Røykfri arbeidstid

Vi søker en omstillingsdyktig, tydelig, målrettet og strukturert fagperson med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Autorisasjon som sykepleier eller vernepleier
Arbeidserfaring:
  • Arbeidserfaring / praksis fra arbeid med hjemmetjeneste eller liknende arbeid er ønskelig
  • Erfaring fra arbeid med bruk av ulike fagsystemer og kvalitetssystemer er en fordel (gode IKT kunnskaper)

Personlige egenskaper:

• Fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på tverrfaglighet i tjenestene og ser ulike profesjoner som en styrke for tjenesteytingen
  • Evne til å motivere medarbeidere til å arbeide mot felles mål med fokus på mestring, ressurser og muligheter hos brukere
  • Innstilt på å arbeide aktivt for å nyttiggjøre velferds og omsorgsteknologi
  • Evne til å stå i utfordrende situasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og løsningsorientert og ser muligheter innenfor vedtatte planer og budsjett
  • Evne til refleksjon over praksis i tjenestene
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Ryddig i dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, utadvendt og representativ framtreden overfor kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
Personlig egnethet vektlegges.
Godkjent førerkort for personbil kreves.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.  For nærmere informasjon om stillingene kan det tas kontakt med Eva Karin Lågøen Hjetland eller Anne-Margrethe T. Johnsen på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 24.09.19