Fagarbeider/ assistent/ tolk - fast 60% stilling ved Borhaug skole

Ved Borhaug skole har vi ledig fast 60 % stilling som fagarbeider/ assistent/ tolk (syrisk) for elever med innvandrerbakgrunn. Tiltredelse snarest.
Lønnsprosent er 54 % pga. avkortet arbeidsår. Stillingen kan bli noe utvidet med arbeid i SFO. (Avhengig av elevsøknad). Det må også påregnes noe arbeid som tolk.

Ønskede kvalifikasjoner:

• fagbrev som barne- og ungdomsarbeider eller annen utdanning, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende fagbrev/ utdanning
  • god språkkompetanse norsk-syrisk
  • fysisk robust, kjennskap og erfaring fra arbeid med barn med spesielle behov
  •  god på relasjonsbygging, som inneholder bestemthet og forutsigbarhet
  • selvstendig og god til å samarbeide med andre

Personlige egenskaper vil bli tillagt stor vekt.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Jan Andersen på telefon 41881446 eller inspektør Merete Jørgensen på telefon 99259772.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer ettersendes ved forespørsel. Ved tilsetting må det framlegges politiattest. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 20.09.19