Sykepleier - 100% vikariat ved Farsund omsorgsenter

Ved Farsund Omsorgssenter har vi ledig følgende stilling:

• Vikariat i 100% stilling, ledig fra 15.08.2019 til og med 31.08.2020. Tiltredelse etter nærmere avtale.

Arbeid hver 3. helg, for tiden vakter i todelt turnus, med mulighet hvis ønskelig å kunne arbeide noen nattevakter og lange vakter. Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning:

• Autorisasjon som sykepleier
  • Etter- / videreutdanning innen rehabilitering, psykiatri, avansert sykepleie/ akuttsykepleie, intensivsykepleie, palliasjon, velferdsteknologi eller andre relevante utdanninger er en fordel

ArbeIDSERFARING:

• Arbeidserfaring fra arbeid i kommunale helse- og omsorgstjenester eller i sykehus vektlegges

Personlige egenskaper:

• Klart fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på tverrfaglighet i tjenestene
  • Evne til å undervise, veilede og motivere medarbeidere til å arbeide mot felles mål med fokus på ressurser og muligheter hos brukere
  • Evne til å stå i utfordrende arbeidssituasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig, tydelig, løsningsorientert og ser muligheter
  • Evne til refleksjon og læring over egen praksis
  • Ryddighet, nøyaktighet, strukturert
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Om tjenestestedet:

Stillingen har arbeidssted for tiden ved avdeling B ved Farsund Omsorgssenter, en avdeling med i hovedsak korttidsplasser i institusjon. Vi tilbyr kommunal øyeblikkelig hjelp døgnopphold, og sykepleierkompetansen benyttes noe på tvers ved behov i enheten som består av korttidsplasser, langtidsplasser, 28 Omsorgsboliger med nærhet til bemanning og dagtilbud.

Vi tilbyr:

• Bredt tverrfaglig samarbeid
  • Kompetanseheving, mulighet for støtte til videreutdanning
  • Fokus på faglig utvikling
  • Motiverende og godt arbeidsmiljø
  • Gode kollegaer, positive medarbeidere
  • Mange faglige utfordringer
  • Røykfri arbeidstid

Om stillingen:

Våre mål er at tjenestene skal ha høy pasientsikkerhet, god kvalitet i oppfølgingen, tilpasset den enkelte bruker. Vi ønsker at du søker på stilling hos oss og blir med oss videre med fokus på hva som er viktig for hver enkelt pasient / bruker.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Birte Aagedal Rafoss på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 09.08.19