Sykepleier - 100% fast stilling ved Farsund omsorgsenter

Ved Farsund Omsorgssenter har vi ledig en fast 100% stilling. Tiltredelse etter nærmere avtale.
Arbeid hver 2. eller 3. helg etter eget ønske. For tiden vakter i todelt turnus, kan være aktuelt med noen nattevakter. Mulighet for lange vakter.
Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Arbeid hver 3. helg, i todelt turnus, som inngår i den til enhver tid gjeldende årsturnus. Tiltredelse snarest, vikariatet har en varighet til og med 31.08.2020.

Om tjenestestedet:

Stillingen har arbeidssted for tiden ved avdeling C ved Farsund Omsorgssenter der det er 16 langtidsplasser ved institusjon. Ved nærliggende avdeling B er det i hovedsak korttidsplasser, og det vil være aktuelt med noe arbeid også ved avdeling B. I enheten har vi også 28 Omsorgsboliger med nærhet til bemanning og dagtilbud. Vi tilbyr kommunal øyeblikkelig hjelp døgnopphold, og sykepleierkompetansen benyttes noe på tvers ved behov i enheten.

Om stillingen:

Det er et formål med stillingen å sikre kontinuitet i kompetansen ved oppfølging av beboerne ved avdeling C, med ansvar som koordinator for flere beboere, sikre god kvalitet i tjenestene, og gi våre beboere/pasienter god oppfølging og god livskvalitet i samarbeid med pårørende.

Vi tilbyR:

• Bredt tverrfaglig samarbeid
  • Et hyggelig, motiverende og godt arbeidsmiljø
  • Gode kollegaer, positive medarbeidere
  • Mange faglige utfordringer
  • Kompetanseheving, mulighet for støtte til videreutdanning, fokus på faglig utvikling
  • Røykfri arbeidstid

Vi søker en positiv, tydelig, målrettet, selvstendig og strukturert fagperson med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Autorisasjon som sykepleier
  • Etter- / videreutdanning innen rehabilitering, psykiatri, avansert sykepleie/ akuttsykepleie, palliasjon, velferdsteknologi eller andre relevante utdanninger er en fordel

Arbeidserfaring:

• Arbeidserfaring/ praksis fra arbeid i sykehus, institusjon eller med hjemmeboende er ønskelig

Personlige egenskaper:

• Klart fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på tverrfaglighet i tjenestene
  • Evne til å undervise, veilede og motivere medarbeidere til å arbeide mot felles mål med fokus på ressurser og muligheter hos brukere.
  • Evne til å stå i utfordrende arbeidssituasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og løsningsorientert og ser muligheter
  • Evne til refleksjon og læring over egen praksis
  • Ryddighet og nøyaktighet
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Gode kommunikasjonsferdigheter med kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet.

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Birte Aagedal Rafoss på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 09.08.19