Sykepleier eller vernepleier - studentstillinger

Ved enheter for hjemmebaserte tjenester og institusjonstjenester har vi ledig studentstillinger for sykepleier/ vernepleierstudenter for tiltredelse snarest. Studentstillingene innehar arbeid hver andre, hver tredje helg eller hver fjerde helg avhengig av turnuser.

Kvalifikasjonskrav:

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• • Sykepleier eller vernepleier student
    • Gjerne med arbeidserfaring innen helse- og omsorg
    • Gode samarbeidsevner
    • Evne til å arbeide selvstendig og i team
    • Evne til å ta beslutninger
    • Evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpen
    • Godkjent førerkort for personbil

Personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.

Tilbud om stipendordning for sykepleier- / vernepleierstudenter:
Stipendordningen er et tilbud til 2. og 3. års sykepleier- og vernepleierstudenter og studenter på 3. og 4. år desentralisert studie som er ansatt i stillinger definert som "studentstillinger". Stipendordningen bygger på at studenten har arbeidet minimum hver 3. helg (hver 4. helg ved langvakter i turnus) samt har arbeidet minimum 6 uker i 100 % stilling som sommer/ferievikar i ferieperioden.
Sykepleier og vernepleierstudenter som inngår avtale om stipendordning, mottar etterskuddsvis følgende stipend forutsatt at studenten har arbeidet som avtalt:
• 2. og 3. års studenter (3. og 4. års studenter desentralisert studie) kr. 15.000,-
• Fullført 3. år (4. år v/desentralisert studie), bestått eksamen kr. 20.000,-
Farsund kommunes lønnspolitiske retningslinjer er for tiden under revisjon, og det kan bli endringer i stipendordningen.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med rådgiver Mona Aspvik på telefon 38 38 20 00.
Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.
Dokumentasjon på ev. autorisasjon, utdanning og praksis medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 09.08.19