Erfaringskonsulent (medarbeider med brukererfaring) - inntil 50% prosjektstilling

Ved enhet for psykisk helse og barne- og ungdomstjenester, psykisk helseteam, i Farsund har vi ledig inntil 50% prosjektstilling som erfaringskonsulent i 1 år, med mulighet for forlengelse.

Vi søker etter en engasjert og dyktig person som ønsker å bruke egne erfaringer for å hjelpe og støtte andre og som har evne til å gi håp.

Arbeidstid: hovedsakelig dag, men det må påregnes litt ettermiddag og evt. helg

Arbeidsoppgaver:
Direkte brukerkontakt – motivasjonsarbeid
Informasjons- og opplysningsarbeid med fokus på ungdom
Være brukerens stemme

VI SØKER ETTER EN PERSON MED FØLGENDE KvalifikasjonER:

• Egen erfaring innen rus og psykiatri
• Avklart forhold til egne livserfaringer
• Villig til å bruke egne erfaringer/ kompetanse i arbeid med enkeltpersoner og i team
• Fordel med erfaring med arbeid med brukermedvirkning og kjennskap til brukerrettigheter
• Erfaring fra tidligere arbeid på feltet vil bli vektlagt
• Gode IT-kunnskaper
• Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon
• Fleksibel mht. arbeidstid, oppgaver og arbeidssteder
• Gyldig sertifikat på personbil
• Evne til å arbeide selvstendig og i team
• Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
• Helse-sosialfaglig utdanning kan være nyttig

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Berit Wathne Pedersen på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på ev. autorisasjon, utdanning og praksis medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 09.08.19