Helsesykepleier - 100% prosjektstilling

Ved enhet for Psykisk helse og barne- og ungdomstjenester, Helsestasjonen, har vi ledig 100 % prosjektstilling som helsesykepleier i inntil ett år.

Målsetting med prosjektet er styrking av skolehelsetjenesten, bl.a. gjennom arbeid med nasjonalfaglig retningslinje, utprøving av verktøy og tettere oppfølging i gruppe/ enkeltvis ved spesielle utfordringer.

Arbeidstid: hovedsakelig dagtid, men noe ettermiddag-/ kveldsarbeid må påregnes

VI SØKER ETTER EN PERSON MED FØLGENDE KvalifikasjonER:

• • Autorisasjon som helsesykepleier
    • Arbeidserfaring/ praksis fra fagområdet er ønskelig
    • Videreutdanning innen psykisk helse, psykososialt arbeid med barn og unge eller annen relevant videreutdanning vektlegges også
    • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
    • Ryddighet og nøyaktighet for å sikre dokumentasjon og god faglig oppfølging
    • Evner og ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med barn, unge og familie, kolleger og andre samarbeidspartnere
    • Ser muligheter mer enn begrensninger, har evne til omstilling og til å ta beslutninger
    • Egenskaper og lyst til å jobbe både selvstendig og i team
    • Åpen for å lære mer og bidra til faglig utvikling og kompetanseheving i arbeidslaget
    • Evner og ferdigheter til å kunne bidra positivt i endringsprosesser
    • Erfaring med bruk av datasystem
    • Søker må ha gyldig sertifikat på personbil

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

Ved intern søknad, kan evt. annen helsesykepleierstilling bli ledig i prosjektperioden.

Søker må disponere egen bil og får kjøregodtgjørelse etter regulativ.
For nærmere informasjon om stillingen kontakt fagleder/ helsesykepleier Cecilie Ørnholt Tjørve eller enhetsleder Berit Wathne Pedersen på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadskjema finner du i høyre kolonne.

Søknadsfrist: 9. august 2019