Helsesykepleier - 80% fast stilling

Ved enhet for Psykisk helse og barne- og ungdomstjenester, Helsestasjonen, har vi ledig:

80 % fast stilling som helsesykepleier fra 01.09.2019.

Stillingen innebærer generelle helsesykepleierfaglige oppgaver.
Arbeidstid: hovedsakelig dagtid, men noe ettermiddag-/ kveldsarbeid må påregnes

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:
• Autorisasjon som helsesykepleier
• Arbeidserfaring/ praksis fra fagområdet er ønskelig
• Videreutdanning innen psykisk helse, psykososialt arbeid med barn og unge eller annen relevant videreutdanning vektlegges også
• Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
• Ryddighet og nøyaktighet for å sikre dokumentasjon og god faglig oppfølging
• Evner og ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med barn, unge og familie, kolleger og andre samarbeidspartnere
• Ser muligheter mer enn begrensninger, har evne til omstilling og til å ta beslutninger
• Egenskaper og lyst til å jobbe både selvstendig og i team
• Åpen for å lære mer og bidra til faglig utvikling og kompetanseheving i arbeidslaget
• Evner og ferdigheter til å kunne bidra positivt i endringsprosesser
• Erfaring med bruk av datasystem
• Søker må ha gyldig sertifikat på personbil
Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

Søker må disponere egen bil, får kjøregodtgjørelse etter regulativ, samt fast bilgodtgjørelse.
For nærmere informasjon om stillingen kontakt enhetsleder Berit Wathne Pedersen eller fagleder/helsesykepleier Cecilie Ørnholt Tjørve på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 9. august 2019