Sykepleier/ vernepleier - 3 stk. 100% stillinger som fast vikar

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på brukermedvirkning og innovasjon i tjenestene, - blant annet gjennom bruk av velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

SYKEPLEIER/ VERNEPLEIER - 3 STK. 100% STILLINGER SOM FAST VIKAR

Farsund kommune ønsker å legge til rette for hele stillinger for våre ansatte. Vikarstillingene tilbys derfor som faste, hele stillinger som skal dekke behov for vikarer i de ulike enhetene innen helse- og omsorgstjenesten. For tiden vil stillingene hovedsakelig dekke langtidsvikariater.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning:

• Autorisasjon som sykepleier eller vernepleier
  • Videreutdanning innen velferdsteknologi, rehabilitering/ habilitering eller annen relevant videreutdanning vektlegges

Arbeidserfaring:

• Arbeidserfaring/ praksis fra arbeid i kommunale helse- og omsorgstjenester er en fordel
  • Erfaring fra arbeid med bruk av ulike fagsystemer og kvalitetssystemer er en fordel (gode IKT kunnskaper)

Personlige egenskaper:

• Fleksibilitet ift arbeidssted og oppgaver
  • Kunne ivareta koordinatoroppgaver med ansvar for helhetlig oppfølging av brukere
  • Kunne ivareta helhetlig oppfølging av brukere, - herunder utføring av ulike prosedyrer knyttet til oppfølging og behandling av helse/ somatiske forhold
  • Fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpne
  • Kunne arbeide aktivt for å nyttiggjøre velferds og omsorgsteknologi
  • Evne til å stå i utfordrende situasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og ser etter gode løsninger
  • Evne til refleksjon over praksis i tjenestene
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, utadvendt og representativ framtreden overfor kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet vektlegges.

Det kreves gyldig førerkort for personbil.

Hovedoppgaver:

• helhetlig oppfølging av brukere i egne hjem/ institusjon
  • personsentrert omsorg
  • arbeide for bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • samarbeid med andre ansatte i og utenfor enheten, samt med pårørende

Vi kan tilby:

• faglige utfordringer og tverrfaglig samarbeid
  • mulighet for støtte til kompetanseheving
  • gode kollegaer, positive og dyktige medarbeidere
  • verdifull tid og gode stunder sammen med våre beboere
  • røykfri arbeidstid

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingene kan det tas kontakt med Anne-Margrethe T. Johnsen tlf. 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 28.05.19