Sommervikarer i omsorgstjenesten 2019

Farsund kommune søker sommervikarer i omsorgstjenesten 2019.

Farsund kommune søker sommervikarer innenfor institusjonstjenester og hjemmetjenester. Vi har behov for følgende personellgrupper:

• Sykepleier/ sykepleierstudent
  • Vernepleier/ vernepleierstudent
  • Hjelpepleier
  • Omsorgsarbeider
  • Helsefagarbeider

Vi ber om at følgende opplysninger framgår av søknaden:

• Ønske om arbeidssted/ arbeidsområde
  • Ønsket stillingsstørrelse
  • Tilgjengelig tidsrom
  • Eventuelt tidligere arbeidssted(er) som ferievikar/ vikar i kommunen

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

For nærmere informasjon om stillingene kan det tas kontakt på telefon 38 38 20 00.

For sykepleiere og vernepleiere som er ferdig utdannet til sommeren 2019 ytes en ekstra godtgjøring (bonus) på kr 20 000,- ved utført arbeid i 100 % stilling i 6 uker av ferieperioden fra uke 25-33.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 28.05.19