Barnehagelærer v/Borhaug barnehage - vikariat 100% stilling

Ved enhet for Barnehager, Borhaug barnehage har vi ledig følgende stilling:

• 100% svangerskapsvikariat som pedagogisk leder/ barnehagelærer i Borhaug barnehage f.o.m. 01.08.2019 - 31.07.2020, med mulighet for forlengelse.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Vi søker etter en person, som i tillegg til å være engasjert og humørfylt, har følgende kvalifikasjoner:
• 3-årig barnehagelærerutdanning
• barnehageerfaring
• gode lederegenskaper
• har evne til samarbeid og bidra til et godt arbeidsmiljø
• evne til å arbeide målrettet og systematisk
• evne til å arbeide selvstendig
• kan inspirere, motivere og veilede
• kan bidra til å utvikle barnehagen i hht. barnehagens-, kommunens- og nasjonale planer

Menn oppfordres til å søke.
Personlige egenskaper vektlegges.

I Farsund kommune gis det etter gjeldende lønnspolitiske retningslinjer et tillegg i lønn for pedagogisk leder på kr. 30.000,- pr år i 100% stilling, barnehagelærertillegget er på kr. 10.000,- pr år i 100% stilling.
Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder barnehage Karen B. Tregde, tlf 47452741 eller styrer ved Borhaug barnehage, Olaug Martinsen tlf. 90797734.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk,  søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

SØKNADSFRIST: 29.05.19