Undervisningsinspektør ved Farsund barneskole - 100% fast stilling

Farsund barneskole har 400 flotte elever fordelt på 1.–7. trinn og et dyktig personale på 55 ansatte. Det er høy trivsel blant både elevene og ansatte og skolen ligger fint til over sentrum av Farsund. Det er en ledelsesressurs på 200% ved skolen fordelt på rektor og undervisningsinspektør. Merkantil ressurs er for tiden 130%. Som inspektør vil du samarbeide tett med rektor i skoleutvikling og oppfølging av elever og personale.

Farsund barneskole er i stadig utvikling og tilstreber kontinuerlig forbedring både ved faglig og sosial utvikling. Skolen har de siste årene satset på kompetanseheving gjennom kollektive læreprosesser i skolen for å styrke vårt profesjonsfelleskap. Gjennom Språkløyper og desentralisert kompetanseutvikling i samarbeid med UiA og LPS, har vi videreutviklet egen praksis for å styrke leseferdighetene for elevene.
Skolens visjon er læring, utvikling og trivsel basert på verdiene respekt, inkludering og kompetanse.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ved Farsund barneskole er det nå ledig 100% fast stilling som undervisningsinspektør fra 1. august 2019.
SOM UNDERVISNINGSINSPEKTØR SØKER VI DEG SOM:

- Har godt humør, pågangsmot og er utviklingsorientert
- Har stor arbeidskapasitet, er ansvarsbevisst og kan jobbe selvstendig innenfor egne ansvarsområder
- Har kunnskap om, og interesse for, å arbeide med skoleutvikling
- Har evne til å motivere, støtte og veilede personalet i arbeidet for å skape et godt lærings- og arbeidsmiljø
- Har gode analytiske evner og gode datakunnskaper
- Er systematisk og nøyaktig i ditt arbeid
- Er fleksibel og har evne til å ta gode beslutninger i en hektisk hverdag
- Har høye ambisjoner på elevenes og skolens vegne

ARBEIDSOPPGAVER HOS OSS VIL BLANT ANNET INNEBÆRE:

- Planlegging og drift av skolen
- Delta i pedagogisk utviklingsarbeid
- Oppfølging og veiledning av elever
- Oppfølging og veiledning av ansatte
- Planlegging, gjennomføring og oppfølging av nasjonale prøver
- Planlegging, gjennomføring og oppfølging av elevundersøkelsen og undersøkelser i Klassetrivsel
- Skoleadministrativt system
- Digital læringsplattform
- Hjemmesiden
- Innkjøp lærebøker

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

- Godkjent kompetanse for tilsetting og undervisning i grunnskolen
- Undervisningspraksis fra grunnskolen
- Tilleggsutdanning i skoleledelse er ønskelig, eventuelt at en er villig til å ta utdanning

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Ved tilsetting må det framlegges politiattest.
Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Ellen Aunevik på telefon 95 24 50 57.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, se søknadskjema til høyre. Kopi av dokumentasjon på vitnemål og praksis medbringes til eventuelt intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

SØKNADSFRIST: 29.05.19