Helsefagarbeider/ hjelpepleier/ / omsorgsarbeider/ assistent - fast 100% stilling

Ved enhet for hjemmebaserte tjenester sone Farsund har vi ledig en 100% fast stilling, hvorav ca 20% ubundet tid. Arbeid hver 3. helg med langvakter helg og dag/ kveld i uken.

Stillingen er for voksne mannlige brukere som er fysisk funksjonshemmet. Bor i tilrettelagt bolig.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• Autorisasjon som helsefagarbeider/ hjelpepleier eller omsorgsfagarbeider er ønskelig
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Engasjert og motivert for faget
  • Gyldig sertifikat på personbil

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Hilde Kristin Seland Hægeland på telefon 38 38 20 00 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 28.05.19