Teamleder tiltak, for kontaktpersoner - fast 100% stilling i Lister barnevern

Lister barnevern har ledig en 100% fast stilling som teamleder tiltak, for kontaktpersoner.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Arbeidsoppgaver:

Som teamleder vil du i hovedsak jobbe med:

• Faglig ansvar for saker i teamet
  • Faglig veiledning og oppfølging av ansatte i teamet
  • Bidra sammen med resten av lederteamet til kontinuerlig utvikling og fokus på forsvarlig tjeneste
  • Kvalitetssikring av tiltaksjobbing med hovedvekt på lovkrav, involvering av barn/ ungdom og familier/ nettverk, samarbeidspartnere og dokumentering av vurdering
  • Fordeling av saker og bistå kontaktperson i krevende møter
  • Skape gode prosesser både i forhold til de barn/ ungdom og deres familier som vi jobber med, den enkelte ansatte i teamet og aktuelle samarbeidspartnere
  • Lede, motivere, utvikle og følge opp den enkelte i teamet
  • Sørge for god samhandling internt og eksternt

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• 3 årig høyskole- / universitetsutdanning, fortrinnsvis innen helse/ sosialfag. Annen relevant høyskole/ universitetsutdanning vil kunne vurderes
  • Har inngående kjennskap og er trygg på kontaktpersonens sammensatte rolle med hovedvekt på saksbehandling innenfor tiltaksarbeid etter lov om barneverntjenester
  • Har et tydelig faglig fokus og er trygg ifht. TBO og COS
  • Interesse for og engasjement i barn og ungdommer
  • Evne til å kommunisere, etablere og motivere til gode samarbeidsrelasjoner
  • Har evne til å ta initiativ, takle motstand og jobbe både selvstendig og i team
  • Tåle høyt arbeidspress, ha stor arbeidskapasitet og makte å stå i tidvis uforutsigbare situasjoner
  • Lyst på en utfordrende jobb i et tett samarbeid med gode arbeidskolleger
  • Gyldig sertifikat på personbil

Du må være fleksibel, robust, selvstendig, tydelig, strukturert og bevisst din egen innvirkning i et etablert arbeidsmiljø. Vi forventer at du tar initiativ, ansvar og takler å jobbe i motstand. Den som ansettes må påregne noe arbeid utover ordinær arbeidstid og bør disponere egen bil i tjenesten.

Personlig egnethet og forutsetning vil bli særlig vurdert.

Som teamleder vil du bli en del av lederteamet. I tillegg til de overnevnte kvalifikasjoner er det for denne stillingen:

• Ønskelig med ledererfaring
  • Ha evne til grensesetting og stå i konflikt samtidig som du kan vise empati og medfølelse. Er en inkluderende leder med tydelige mål og som trives med utfordringer
  • Ser på medarbeiderne som organisasjonens viktigste ressurs, og legger til rette for at hver enkelt får utnyttet sitt potensiale. Må være forberedt på å "stå først" i ubehagelige og krevende situasjoner for å ivareta kontaktpersonen i saken
  • Takler mange oppgaver og krevende prioriteringer

Hva kan vi tilby?

• Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Godt og trivelig arbeidsmiljø med kompetente kollegaer
  • Muligheter for spesialisering og faglig utvikling
  • Ekstern veiledning

Arbeidstakere ansettes på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

Spørsmål om stillingen kan rettes til enhetsleder Bodil W. Glomsheller på telefon 488 90 785.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdannelser, vitnemål og praksis m.m. medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 30.04.19

Vakttelefoner