Sykepleier eller vernepleier - vikariat 59,15% stilling ved hjemmetjenester sone Vanse

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på brukermedvirkning og innovasjon i tjenestene, - blant annet gjennom bruk av velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

SYKEPLEIER/ VERNEPLEIER

Ved enhet for hjemmetjenester sone Vanse har vi ledig følgende stilling:

• 59,15 % vikariat natt fra 1.5.2019 til 1.5.2020

Mulighet for tiltredelse snarlig. Arbeid hver 3. helg, i todelt turnus.
Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning:

• Autorisasjon som sykepleier eller vernepleier
  • Videreutdanning innen velferdsteknologi, rehabilitering/ habilitering eller annen relevant videreutdanning vektlegges

Arbeidserfaring:

• Relevant arbeidserfaring/ praksis fra arbeid i hjemmetjenester vektlegges

Personlige egenskaper:

• Helhetlig oppfølging av brukere, - herunder utføring av ulike prosedyrer knyttet til oppfølging og behandling av helse/ somatiske forhold
  • Fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpne
  • Kunne arbeide aktivt for å nyttiggjøre velferds og omsorgsteknologi
  • Evne til å stå i utfordrende situasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og ser etter gode løsninger
  • Evne til refleksjon over praksis i tjenestene
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, utadvendt og representativ framtreden overfor kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet vektlegges.

Det kreves gyldig førerkort for personbil.

Om tjenestestedet:

Stillingen har for tiden arbeidssted ved enhet for hjemmetjenester sone Vanse.

Hovedoppgaver:

• helhetlig oppfølging av brukere i egne hjem
  • personsentrert omsorg
  • arbeide for bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • samarbeid med andre ansatte i og utenfor enheten, samt med pårørende

Vi kan tilby:

• Faglige utfordringer og tverrfaglig samarbeid
  • Mulighet for støtte til kompetanseheving
  • Gode kollegaer, positive og dyktige medarbeidere
  • Verdifull tid og gode stunder sammen med våre beboere
  • Røykfri arbeidstid

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Anne-Margrethe T. Johnsen tlf. 38382000

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 02.05.19

Vakttelefoner