Ledig stilling - daglig leder ved Lister Opplæringskontor

Vi har fra høsten 2019 ledig en spennende stilling som daglig leder for Lister Opplæringskontor. Stillingen er en 100% stilling, men det er mulig å organisere det slik at også 80% stilling er aktuelt, hvis det er ønskelig for søker.

HVA OG HVEM ER VI

Lister Opplæringskontor er knutepunktet for fagopplæring i offentlig sektor i Listerkommunene, og er samarbeidsorganet for medlemsbedriftene Farsund, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal, Flekkefjord og Sirdal kommune, Sørlandet sykehus/Flekkefjord, DDV, Fylkeskommunale institusjoner og private barnehager i regionen.

Pr. dato er 70 lærlinger tilknyttet virksomheten, fordelt på lærefagene;
Barne- og ungdom-, Helse-, Aktivitør-, Institusjonskokk-, IKT-service- og Kontor- og administrasjonsfag.

Lister Opplæringskontor er lokalisert i Postgården i Lyngdal, har en fast bemanning på 1,4 årsverk samt kjøpte IT- og regnskapstjenester.

KONTORETS ARBEIDS- OG ANSVARSOMRÅDE

• Daglig ledelse/drift av opplæringskontoret.
  • Rekruttere og formidle søkere til lærebedrift og inngå kontrakter
  • Organisere og kvalitetssikre fagopplæring i bedrift
  • Oppfølging av lærlinger på lærestedene i samarbeid med faglige ledere/veiledere
  • Ansvarlig for- og tilrettelegging/gjennomføring av kurs og fagseminar
  • Info’ og karriereveiledning i skoler og utdanningsmesser
  • Sekretariat for styret og generalforsamling

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

• Relevant høyskole/universitetsutdanning
  • Erfaring med kursarrangement, karriereveiledning og rekruttering
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Gode datakunnskaper og kjennskap til elektronisk dokumentasjonsverktøy
  • Førerkort klasse B

PERSONLIGE EGENSKAPER

• Nettverksbygger, løsningsorientert og god gjennomføringsevne
  • Strukturert, god til å prioritere og til å samarbeide
  • Kan jobbe både selvstendig og i team
  • Personlig egnethet vektlegges

VI TILBYR

Spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver. Fleksibel arbeidstid. Godt arbeidsmiljø i trivelige lokaler i 3. etg. i Postgården i Lyngdal. Lønn etter avtale. Pensjonsavtale i KLP. Tjenestebil. Tiltredelse høsten 2019 etter avtale.

KONTAKT

For ytterligere info’, kontakt daglig leder Liv Tone Larsen, tlf. 911 91 548 eller styreleder Tor Magnus Knutsen, tlf. 932 57 770

SØKNAD

Søknad og CV sendes elektronisk til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Vitnemål og attester må tas med til intervjuet.

Søknadsfrist 14.mai 2019.

Vakttelefoner