Psykolog - fast 100% stilling

Farsund er en kommune med ca. 9 700 innbyggere. Kommunen har et rikt og variert kulturliv og er en kystkommune med kilometerlange sandstrender, merkede turstier og idyllisk skjærgård som innbyr til aktivitet og rekreasjon. Farsund har satset stort på gode oppvekstsvilkår de senere år bl.a. med omfattende investeringer i skolebygg, barnehager og idrettsanlegg. Kommunen står nå foran en storstilt utbygging av videregående skole. Kommunen ligger i randsonen til Stavangerregionen og utgjør en sentral del av Listersamarbeidet på Sørlandet med et stort felles arbeidsmarked.
Farsund kommune har i sin Folkehelse og likestillingsplan som målsetting at tjenestene våre skal jobbe forebyggende, målrettet, tverrsektorielt og koordinert til det beste for våre innbyggere.
For ytterligere å styrke det tverrfaglige arbeidet innen områdene tidlig innsats, forebygging og lavterskel/frisklivstilbud er vi nå på jakt etter deg som er psykolog og som kan tenke deg å bli vår nye kollega.

Psykolog – fast 100% stilling

Arbeid på dagtid i ukedagene, 37,5 timers uke. Ca. 20% av stillingen vurderes lagt til annen samarbeidskommune i Lister.

Utdanning:

• Psykolog eller psykologspesialist med norsk autorisasjon

Arbeidserfaring:

• Relevant spesialisering/jobberfaring fra arbeid med barn, ungdom, familier og grupper vektlegges
  • Erfaring fra tverrfaglig/tverretatlig samarbeid vektlegges
  • Erfaring fra veiledning og undervisning vektlegges
  • Ønskelig med erfaring fra forebyggende oppgaver

Personlige egenskaper:

• Du må ha gode kommunikasjonsevner og gode norskferdigheter både muntlig og skriftlig
  • Være en initiativrik og løsningsorientert person som trives med ansvar og utfordringer
  • Ha gode samarbeidsevner
  • Være målrettet, løsningsorientert, strukturert og fleksibel
  • Ha evne til å jobbe både selvstendig og i tverrfaglige team
  • Du må ha gyldig sertifikat på personbil.

Målgruppene vil være:

• Utsatte barn og unge og deres familier
  • Voksne med sammensatte og komplekse behov for tjenester
  • Ansatte innen helse, omsorg, barnevern og oppvekst i fht veiledning

Hovedoppgaver:

• Kartlegging av barn, unge og familier med fokus på tidlig innsats
  • Utredning, diagnostisering og oppfølging
  • Delta i det tverrsektorielle arbeidet innen områdene folkehelse og likestilling
  • Bidra i arbeidet med å videreutvikle kommunens tjenester med fokus på lavterskeltilbud, tidlig innsats og barn og unges psykiske helse
  • Veiledning og opplæring av ansatte i de ulike tjenestene
  • Deltakelse i ulike samarbeidsfora internt i kommunen og med eksterne parter
  • Lede små og store prosjekter knyttet til utvikling, utprøving og implementering av ulike tiltak
  • Evaluering av tiltak

Det tas forbehold om endringer i arbeidsoppgaver.

Vi kan tilby:

• Et utviklingsorientert miljø med fokus på kompetanseheving
  • Bredt tverrfaglig samarbeid
  • Utfordringer og meningsfylte arbeidsoppgaver innenfor et viktig samfunnsområde
  • At dine initiativ og bidrag til faglig utvikling og kompetanseheving blir verdsatt
Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Mona Aspvik på telefon 38 38 20 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 30.04.19

Vakttelefoner