Kontaktperson - 2 stk. vikariater i 100% stilling ved Lister barnevern

Kommunene Lyngdal, Sirdal, Kvinesdal, Flekkefjord, Farsund, Audnedal og Hægebostad har etablert et interkommunalt samarbeid kalt Lister Barnevern. Farsund kommune er vertskommune for samarbeidet. Tjenesten har et innbyggertall på vel 37 000.
Lister barnevern består av 39 årsverk fordelt på 43 ansatte. Vi har følgende interne organisering: mottak, undersøkelsesteam, omsorgsteam og tiltaksteam. Tiltaksteamet er delt opp i kontaktpersoner og miljøterapeuter, som alle utfører mye av vårt endringsarbeid i familiene. Vi har også 2 ettervernkonsulenter som i samarbeid med 2 miljøarbeidere arbeider tett med ungdommen for å forberede dem best mulig på voksenlivet. Vi deltar i kjernegrupper for ungdommer, har et målrettet endringsfokus og jobber med tidlig innsats. Lister barnevern jobber med fagutvikling og jobber aktivt for BEDRE TVERRFAGLIG INNSATS (BTI) med fokus på tidlig intervensjon, bedre samordnet tjenester og foreldreinvolvering. Vi er en Mitt Liv tjeneste og våre verdier er Åpenhet, Samarbeid, Ydmykhet og Kjærlighet.

KONTAKTPERSON - 2 VIKARIATER – LISTER BARNEVERN

Ved Lister barnevern har vi ledig 2 vikariater i 100% stilling som kontaktperson.

Det er i utgangspunktet ledig en stilling i undersøkelsesteamet og en stilling i tiltaksteamet, med mulighet for intern omrokkering etter behov.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Arbeidsoppgaver:

Som kontaktperson i undersøkelsesteamet vil du i hovedsak jobbe med:
  • Undersøke og kartlegge barn/ungdoms omsorgssituasjon
  • Tverrfaglig samhandling til det beste for det enkelte barn og deres familier
  • Partsrepresentant i fylkesnemnd og øvrig rettsapparat der dette er nødvendig
Som kontaktperson i tiltaksteamet vil du i hovedsak jobbe med:
  • Iverksetting og oppfølging av tiltak
  • Tverrfaglig samhandling til det beste for det enkelte barn og deres familier
  • Tett samarbeid med vårt kompetente miljøterapeutteam som består av flere miljøterapeuter som jobber aktivt med endringsarbeid
  • Opptre som partsrepresentant i fylkesnemnd og øvrig rettsapparat der dette er nødvendig

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• 3 årig høyskole-/universitetsutdanning, eksempelvis barnevernspedagog eller sosionom, eller annen relevant utdanning
  • Erfaring fra saksbehandling etter lov om barneverntjenester er sterkt ønskelig
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Interesse for og engasjement i barn og ungdommer
  • Har et tydelig faglig fokus og kjennskap til TBO og COS
  • Evne til å kommunisere og etablere gode samarbeidsrelasjoner både internt og eksternt
  • Evne til å ta initiativ, takle motstand og jobbe både selvstendig og i team
  • Stor arbeidskapasitet da vår hverdag er hektisk
  • Lyst på en utfordrende jobb i et tett samarbeid med gode arbeidskolleger
  • Gyldig sertifikat på personbil
Du må være fleksibel, robust, selvstendig og bevisst din egen innvirkning i et etablert arbeidsmiljø. Vi forventer at du tar initiativ og takler motstand.
Den som ansettes må påregne noe arbeid utover ordinær arbeidstid og må disponere egen bil i tjenesten. Ved ansettelse vil personlig egnethet og forutsetning bli særlig vurdert.

Hva kan vi tilby?

• Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Godt og trivelig arbeidsmiljø med kompetente kollegaer
  • Muligheter for spesialisering og faglig utvikling
  • Ekstern veiledning

Arbeidstakere ansettes på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

Spørsmål om stillingene kan rettes til enhetsleder Bodil W. Glomsheller på telefon 488 90 785.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne. Dokumentasjon på utdannelser, vitnemål og praksis m.m. medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 30.04.19

Vakttelefoner