Vernepleier eller sykepleier - vikariat i 100% stilling

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på brukermedvirkning og innovasjon i tjenestene, - blant annet gjennom bruk av velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

Ved enhet for funksjonshemmede sone Farsund har vi ledig følgende stilling:

• Vikariat i 100 % stilling, varighet fra og med 1.6.2019 til og med 5.1.2020, med mulighet for fast ansettelse. Tidligere tiltredelse kan være aktuelt.
Arbeid hver 3. - 4. helg, i todelt turnus. Langvakter inngår i turnus.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning:

• Autorisasjon som vernepleier eller sykepleier
  • Videreutdanning innen målrettet miljøarbeid, velferdsteknologi, rehabilitering/ habilitering eller annen relevant videreutdanning vektlegges

Arbeidserfaring:

• Relevant arbeidserfaring/ praksis fra arbeid med funksjonshemmede vektlegges

Personlige egenskaper:

• Fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpne
  • Kunne arbeide aktivt for å nyttiggjøre velferds og omsorgsteknologi
  • Evne til å stå i utfordrende situasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og ser etter gode løsninger
  • Evne til refleksjon over praksis i tjenestene
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, utadvendt og representativ framtreden overfor kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
Personlig egnethet vektlegges.

Om tjenestestedet:

Stillingen har for tiden arbeidssted ved enhet for funksjonshemmede i Farsund.

Hovedoppgaver:

• Koordinatoroppgaver med ansvar for helhetlig oppfølging av brukere i egne hjem
  • Målrettet miljøarbeid/ personsentrert omsorg
  • Arbeide for bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • Faglig oppdatering og veiledning
  • Tett samarbeid med andre ansatte i og utenfor enheten, samt med pårørende

Vi kan tilby:

• Faglige utfordringer og tverrfaglig samarbeid
  • Mulighet for støtte til kompetanseheving
  • Gode kollegaer, positive og dyktige medarbeidere
  • Verdifull tid og gode stunder sammen med våre beboere
  • Røykfri arbeidstid

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Jan Harald Kjærre på telefon 90098460.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 30.04.19

Vakttelefoner