Sykepleier - vikariat 100% stilling ved Farsund omsorgsenter

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på brukermedvirkning og innovasjon i tjenestene, - blant annet gjennom bruk av velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

I Farsund vil du oppleve strand og sjø, sol og horisont, god tilgang på flotte friluftsområder og det gode liv.

SYKEPLEIER – 100 % ViKARIAT

Arbeid hver 3. helg, i todelt turnus, som inngår i den til enhver tid gjeldende årsturnus. Tiltredelse snarest, vikariatet har en varighet til og med 31.08.2020.
Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Sykepleierstudenter som blir ferdig med utdanningen våren 2019 oppfordres også til å søke.

Om tjenestestedet:

Stillingen har for tiden arbeidssted ved Farsund omsorgsenter i avdeling for langtidsplass i institusjon. Langtidsavdelingen er organisert i samme enhet som korttidsavdelingen og omsorgsboliger med nærhet til bemanning, og vi legger til rette for godt samarbeid mellom arbeidsstedene innen enheten.

Hovedoppgaver:

• Helhetlig oppfølging av brukere i institusjon, - herunder utføring av ulike prosedyrer knyttet til oppfølging og behandling
  • Målrettet miljøarbeid / personsentrert omsorg
  • Bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • Faglig oppdatering og utvikling i enheten, herunder utarbeide- og følge opp rutiner og prosedyrer
  • Tett samarbeid med andre ansatte i enheten og i kommunen
  • Aktivisering
  • Samarbeid med pårørende
  • Koordinatoroppgaver for enkelte beboere

Vi kan tilby:

• Mulighet til å være med å forme og utvikle institusjonstjenestene med fokus på god livskvalitet og gode dager for våre beboere
  • Faglige utfordringer og tverrfaglig samarbeid
  • Mulighet for støtte til kompetanseheving
  • Gode kollegaer, positive og dyktige medarbeidere
  • Verdifull tid og gode stunder sammen med våre beboere
  • Røykfri arbeidstid

Vi søker en omstillingsdyktig, tydelig, målrettet og strukturert fagperson med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Autorisasjon som sykepleier
  • Etter- / videreutdanning innen geriatri, rehabilitering, psykiatri, demens, avansert sykepleie, palliasjon er en fordel

Arbeidserfaring:

• Arbeidserfaring / praksis fra arbeid i kommunale helse- og omsorgstjenester og/ eller fra arbeid i sykehus er ønskelig

Personlige egenskaper:

• Fokus på hva som er viktig for beboeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på tverrfaglighet i tjenestene og ser ulike profesjoner som en styrke for tjenesteytingen
  • Evne til å undervise, veilede og motivere medarbeidere til å arbeide mot felles mål med fokus på ressurser og muligheter hos brukere
  • Innstilt på å arbeide aktivt for å nyttiggjøre velferds og omsorgsteknologi
  • Evne til å stå i utfordrende situasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og ser etter gode løsninger
  • Evne til refleksjon over praksis i tjenestene
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, utadvendt og representativ framtreden overfor kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Birte Aagedal Rafoss på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne. Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 25.04.19

Vakttelefoner