Ingeniør VA - vikariat 100% stilling

Ved enhet for teknisk drift har vi ledig et vikariat i 100 % stilling som VA ingeniør. Varighet et år, med mulighet for forlengelse. Tiltredelse snarest.

Stillingen som VA ingeniør inngår i kommunens VA team og arbeidsoppgaver vil være prosjektering, utbygging, drift og vedlikehold av kommunens vann og avløp nett mm.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• VA ingeniør
  • Førerkort klasse B
  • Relevant praksis/ erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver
  • Gode samarbeidsevner og serviceinnstilling
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team

Personlig egnethet vektlegges.

Ansatte må være villige til å arbeid på tvers av alle fagfelt innen teknisk drift.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingene kontakt enhetsleder Sten Otto Tjørve på telefon 38 38 20 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne. Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 22.04.19

Vakttelefoner