Programrådgiver/ miljøarbeider - vikariat 100% stilling ved NAV Farsund

I forbindelse med bosetting av flyktninger søker NAV Farsund etter Programrådgiver/miljøarbeider.

Arbeidsoppgaver:

• Informasjons- og oppfølgingsarbeid til nyankomne flyktninger
  • Bidra i bosetning- og integreringsarbeid
  • Utarbeide introduksjonsprogram, oppfølging av deltakere og språkpraksisplasser
  • Samarbeide med andre kommunale og statlige aktører, samt frivillige lag og foreninger
  • • Informere deltakeren om introduksjonsordningen, rettigheter og plikter
  • Gjennomføre kartlegging, utarbeide, oppfølge og revidere individuell plan i samarbeid med deltakeren
  • Noe saksbehandling knyttet til lov om sosiale tjenester i NAV og introduksjonsloven

Vi søker etter en person som:

• Har erfaring fra arbeid med flyktninger og introduksjonsprogram
  • Har relevant pedagogisk erfaring med fremmedspråklige
  • Har erfaring fra tverrkulturelt arbeid
  • Har gode holdninger og en grunnleggende flerkulturell forståelse
  • Evne til å arbeide selvstendig og i ”team”
  • Er fleksibel og tilpasningsdyktig med tanke på arbeidsoppgaver
  • Kan ta ansvar for egen utvikling og bidra til tjenesteutvikling
  • Gode samarbeidsevner og personlig egnethet vil bli vektlagt

Kvalifikasjonskrav:

• Minimum 3 – årig helse-/sosialfaglig/pedagogisk høgskole. Særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • Har førerkort klasse B
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne. Bør beherske engelsk.

Arbeidstiden vil i perioder være både på dag- og kveldstid ut fra de behov som er tilstede, vi søker etter en fleksibel, kreativ og arbeidsvillig medarbeider.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med leder ved NAV Farsund Arne Tregde på telefon 48 89 75 24.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 21.04.19

Vakttelefoner