Sommerjobb for ungdom i Farsund kommune 2019

Er du 16 eller 17 år og ønsker sommerjobb?

Farsund kommune utlyser med dette sommerjobber med inntil 3 ukers varighet i perioden 24.6.2019 – 11.8.2019 (uke 26 – 32).

Vi tilbyr sommerjobb tilknyttet følgende arbeidssteder:

• Institusjonstjenester (assistent på Listaheimen og Farsund omsorgssenter) - ID 2082
  • Enhet for kultur og idrett (Flipside skatehall, Kunstpunkt Lista, Infosenter Lista fyr) - ID 2083
  • Teknisk drift (park og grønt) - ID 2084

Vi trenger initiativrike, ansvarsfulle, positive, kreative og sosiale ungdommer med interesse for å arbeide innenfor ønsket arbeidssted.

Vi ønsker at alle benytter elektronisk søknadsskjema til stillinger i Farsund kommune. Søknadsskjema finner du i høyre kolonne. I søknadsskjemaet krysser du av på det arbeidsstedet du kan tenke deg å arbeide.

Vi ber om at følgende opplysninger framgår av søknaden:

• Ønsket tidsrom
  • Tidligere jobberfaring
  • Ferdigheter og interesser

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Ved tilsetting må det i enkelte tilfeller kunne framlegges politiattest.

Søknadsfrist: 3.4.2019

Vakttelefoner