Jordmor - fast 100% stilling

Farsund er en kommune med ca. 9 700 innbyggere. Kommunen har et rikt og variert kulturliv og er en kystkommune med kilometerlange sandstrender, merkede turstier og idyllisk skjærgård som innbyr til aktivitet og rekreasjon.

Farsund har satset stort på gode oppvekstsvilkår de senere år bl.a. med omfattende investeringer i skolebygg, barnehager og idrettsanlegg. Kommunen står nå foran en storstilt utbygging av videregående skole. Kommunen ligger i randsonen til Stavangerregionen og utgjør en sentral del av Listersamarbeidet på Sørlandet med et stort felles arbeidsmarked.

Farsund kommune har i sin Folkehelse og likestillingsplan som målsetting at tjenestene våre skal jobbe forebyggende, målrettet, tverrsektorielt og koordinert til det beste for våre innbyggere. For ytterligere å styrke det tverrfaglige arbeidet innen områdene tidlig innsats, forebygging og lavterskel/ frisklivstilbud er vi nå på jakt etter deg som er jordmor og som kan tenke deg å bli vår nye kollega.

JORDMOR

Fast 100 % stilling - lavere stillingsstørrelse kan vurderes dersom dette er ønskelig.

Tiltredelse 1. juli 2019 eller etter avtale.

Utdanning:
  • Autorisasjon som jordmor
  • Søkere som er under jordmorutdanning eller starter utdanningen høsten 2019 kan også søke. Søkere under utdanning kan etter søknad motta stipend fra kommunen mot bindingstid

arbeidserfaring:

Det er ønskelig med arbeidserfaring fra sykehus og/ eller jordmortjenesten i kommune.

personlige egenskaper:

• Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
  • Ryddighet og nøyaktighet for å sikre dokumentasjon og god faglig oppfølging
  • Evner og ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Ser muligheter mer enn begrensninger, har evne til omstilling og til å ta beslutninger
  • Egenskaper og lyst til å jobbe både selvstendig og i team
  • Åpen for å lære mer og bidra til faglig utvikling og kompetanseheving i arbeidslaget
  • Evner og ferdigheter til å kunne bidra positivt i endringsprosesser
  • Erfaring med bruk av datasystem
  • Søker må ha sertifikat

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidsoppgaver:

Oppfølging av gravide, opplysningsvirksomhet, barselomsorg mm.
Andre oppgaver kan ved behov bli tillagt stillingen.

Stillingen ligger under Helsestasjonen og er samlokalisert med helsestasjon og familiesenter i nye, fine lokaler.

Vi kan tilby:

• Mulighet til hospitering ved sykehus
  • Bredt tverrfaglig samarbeid
  • Kompetanseheving
  • Et friskt, spenstig og motiverende arbeidsmiljø
  • Gode kollegaer, og positive dyktige medarbeidere
  • Mange faglige utfordringer

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

Søker må disponere egen bil, får kjøregodtgjørelse etter regulativ, samt fast bilgodtgjørelse.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt enhetsleder Berit Wathne Pedersen eller fagleder Cecilie Ørnholt Tjørve på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort.

Søknadsfrist: 05.04.2019

Vakttelefoner