Hjelpepleier/ helsefagarbeider/ omsorgsfagarbeider - fast 75% stilling

Ved enhet for Funksjonshemmede sone Vanse har vi ledig en 75 % fast stilling der deler av stillingen (ca. 5 %) vil ha ubunden tid i turnus. Dette innebærer at arbeidstaker mottar fast månedslønn i hele stillingen, mens arbeidstiden i denne delen vil bli fastsatt etter behov og i h.h.t. egne rutiner for «faste vikarer».

Arbeid hver 4. helg, i 8 delt turnus, langvakter.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Helsefagarbeidere som blir ferdig med utdanningen våren 2019 oppfordres også til å søke.

Vi kan tilby:

• Tverrfaglig samarbeid
  • Kompetanseheving
  • Et friskt, spenstig og motiverende arbeidsmiljø
  • Gode kollegaer, og positive dyktige medarbeidere
  • Mange faglige utfordringer

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• Autorisasjon som hjelpepleier/ helsefagarbeider eller omsorgsfagarbeider
  • Legemiddelhåndteringsbevis/ kvalifisert til å ta dette
  • Gyldig sertifikat på personbil
  • Arbeidserfaring/ praksis fra arbeid med personer med utviklingshemning
  • Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpen
  • Endringsvillig og kan arbeide aktivt for å nyttiggjøre aktuell velferds og omsorgsteknologi
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Fleksibel mht. arbeidstid, oppgaver og arbeidssteder
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan Annette Fromreide kontaktes på telefon 94521993.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 28.03.2019

Vakttelefoner