Miljøterapeut - 80% fast stilling ved enhet for funksjonshemmede sone Vanse

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på brukermedvirkning og innovasjon i tjenestene, - blant annet gjennom bruk av velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

I Farsund vil du oppleve strand og sjø, sol og horisont, god tilgang på flotte friluftsområder og det gode liv.

Miljøterapeut - 80% fast stilling

Ved enhet for funksjonshemmede Vanse, ved ambulerende hjemmetjeneste/ botjeneste har vi ledig en 80 % fast stilling som miljøterapeut. Tiltredelse snarest mulig.
Stillingen innebærer turnusarbeid med langvakter hver 4. helg.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Studenter som blir ferdig med utdanningen våren 2019 oppfordres også til å søke.

Om arbeidsstedet:

Ambulerende team yter tjenester til brukere i privat hjem.

Hovedoppgaver:

• Helhetlig oppfølging av brukere, - herunder utføring av ulike prosedyrer knyttet til oppfølging av helse / somatiske forhold
  • Målrettet miljøarbeid / personsentrert omsorg
  • Bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • Faglig oppdatering og utvikling i enheten, herunder utarbeide- og følge opp rutiner og prosedyrer
  • Tett samarbeid med andre ansatte i enheten og i kommunen
  • Aktivisering
  • Samarbeid med pårørende
  • Koordinatoroppgaver for enkelte beboere

Vi kan tilby:

• Mulighet til å være med å forme og utvikle tjenestene med fokus på god livskvalitet og gode dager for våre beboere
  • Bredt tverrfaglig samarbeid
  • Kompetanseheving
  • Et friskt, spenstig og motiverende arbeidsmiljø
  • Gode kollegaer, og positive dyktige medarbeidere
  • Mange faglige utfordringer
  • Røykfri arbeidstid

Vi søker en omstillingsdyktig, tydelig, målrettet og strukturert fagperson med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Fortrinnsvis vernepleier, annen relevant 3- årig høyskoleutdannelse kan vurderes
  • Etter- / videreutdanning innen målrettet miljøarbeid, rehabilitering og psykiatri vektlegges

Arbeidserfaring:

• Arbeidserfaring/ praksis fra arbeid med personer med utviklingshemming
  • Erfaring fra målrettet miljøarbeid med mennesker med utfordrende atferd er en fordel
  • Kompetanse/ praksis innen ernæring er ønskelig

Personlige egenskaper:

• Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
  • Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpne
  • Ryddighet og nøyaktighet for å sikre dokumentasjon og god faglig oppfølging
  • Evner og ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Ser muligheter mer enn begrensninger, har evne til omstilling og til å ta beslutninger
  • Egenskaper og lyst til å jobbe både selvstendig og i team
  • Åpen for å lære mer og bidra til faglig utvikling og kompetanseheving i arbeidslaget
  • Evner og ferdigheter til å kunne bidra positivt i endringsprosesser
  • Kunne arbeide aktivt for å nyttiggjøre telemedisin, velferds og omsorgsteknologi
  • Erfaring med bruk av datasystem
  • Godkjent førerkort for personbil

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan Annette Fromreide kontaktes på telefon 94521993.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 28.03.2019

Vakttelefoner