Hovedopptak barnehageplass 2019

Kommunen har et hovedopptak pr. år med oppstart i august.

Alle søknader om ny barnehageplass og endringer av plassens størrelse i kommunale og private barnehager foretas elektronisk på: Oppvekstportalen
Alle barnehagene i Farsund kommune samarbeider om opptak av barn i barnehage.
De barna som allerede har plass i barnehage, har plassen til den sies opp skriftlig.

På grunn av overgang til nytt datasystem for barnehageopptak blir søknader som foresatte har registert inn i Oppvekstportalen i november og desember 2018 tatt med i hovedopptaket for 2019. Søknaden kan oppdateres i Oppvekstportalen innen 1. mars dersom en ønsker å gjøre endringer i søknaden i fht antall dager og barnehager.

Flere opplysninger om søknad og barnehagene finnes på: https://www.farsund.kommune.no/tjenester-farsund/kindergarten

Dersom du har behov for bistand, kan Servicetorget kontaktes.

SØKNADSFRIST: 1. mars 2019

Vakttelefoner