Vinner av årets renholder i Agder

Vinner av årets renholder i Agder er Susanne Adserballe fra Fagforbundet Farsund. Fagforeningen hadde organisert felles lunsj med snitter og bløtkake på renholdernes dag 3.desember, og representanter fra yrkesseksjonen Agder var tilstede og delte ut blomster og diplom. Det ble en flott markering.

Susanne var nominert fra flere kollegaer og blir beskrevet som en meget dyktig leder og en god representant for yrket sitt. Hun er en verdig vinner av prisen og bidrar til å heve statusen for renholdsfaget.

Vi gratulerer:)

Susanne - årets renholdsvinner