Eiendomsskatt - ny alminnelig taksering

Bakgrunn

Farsund kommune har hatt eiendomsskatt på alle eiendommer i kommunen fra og med 2007. Verditakseringen som ligger til grunn for eiendomsskatten ble utført i 2006 med utgangspunkt i 2003 priser. I følge eiendomsskatteloven § 8 A-4 (2) skal det gjennomføres ny alminnelig taksering av eiendommene når det har gått 10 år, og senest 3 år etter dette. Med bakgrunn i dette vedtok kommunestyret 08.03.2018 å gjennomføre ny alminnelig taksering av alle eiendommene i kommunen i løpet av 2018, med virkning fra og med 2019. Kommunen har etter anbud engasjert Verditakst AS til å utføre besiktigelse og taksering av alle eiendommene. Sakkyndig nemd skal vedta nye takster på grunnlag av forslag fra Verditakst AS innen 1.mars 2019.

Befaring

I perioden august til november 2018 vil takstmenn fra Verditakst AS utføre besiktigelse av eiendommene i kommunen. Takstmennene skal være iført refleksvester fra kommunen og har fått utstedt ID-kort som skal fremvises på forespørsel.

Det er ikke nødvendig å være tilstede ved befaringen, da det kun er snakk om utvendig besiktigelse, men dersom du skulle ønske å gi informasjon om eiendommen, eller være tilstede under befaringen, ber vi deg ta kontakt med Verditakst AS på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på SMS/telefon 90 79 82 80.

Husk å oppgi:

• Gårds- og bruksnummer og eventuelt feste- eller seksjonsnummer.
  • Adresse på eiendommen
  • Kontaktpersonens navn, mobilnummer og e-postadresse.

Vakttelefoner