Omtaksering av eiendommer

I perioden august til november i år skal alle eiendommer i Farsund kommune takseres på nytt.

Kommunestyret i Farsund har vedtatt gjennomføring av ny allmenn taksering for eiendomsskatt i løpet av 2018, gjeldende fra 2019. Bakgrunn for vedtaket er eiendomsskattelovens regler om allmenn taksering hvert tiende år.

Oppdraget med å gjennomføre taksering/omtaksering/re-taksering av alle eiendommer har vært ute på anbud og kommunen har inngått avtale med Verditakst AS.

Eier behøver ikke være til stede, befaringen foregår utvendig, og takstmennene skal ikke inn i bygningene. Det kan være behov for å gå inn på eiendommen for å besiktige bygningene, og bygningene vil bli fotografert. De som gjennomfører befaringen bærer identifikasjon og skal kunne identifisere seg på forespørsel.

Dersom du ønsker å være til stede på befaringen kan Verditakst AS kontaktes på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS eller telefon til 90 79 82 80. Henvendelsen bør inneholde adresse med gårds og bruksnummer.

Besøksadresse:

Postadresse: