Skriftstørrelse

Hopp til her

Omtaksering av eiendommer

I perioden august til november i år skal alle eiendommer i Farsund kommune takseres på nytt.

Kommunestyret i Farsund har vedtatt gjennomføring av ny allmenn taksering for eiendomsskatt i løpet av 2018, gjeldende fra 2019. Bakgrunn for vedtaket er eiendomsskattelovens regler om allmenn taksering hvert tiende år.

Oppdraget med å gjennomføre taksering/omtaksering/re-taksering av alle eiendommer har vært ute på anbud og kommunen har inngått avtale med Verditakst AS.

Eier behøver ikke være til stede, befaringen foregår utvendig, og takstmennene skal ikke inn i bygningene. Det kan være behov for å gå inn på eiendommen for å besiktige bygningene, og bygningene vil bli fotografert. De som gjennomfører befaringen bærer identifikasjon og skal kunne identifisere seg på forespørsel.

Dersom du ønsker å være til stede på befaringen kan Verditakst AS kontaktes på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS eller telefon til 90 79 82 80. Henvendelsen bør inneholde adresse med gårds og bruksnummer.
  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn