Totalforbudet oppheves inntil videre

Skogbrannfaren har blitt lavere i flere områder i regionen vår. Derfor opphever vi totalforbudet inntil videre. Dersom det skal utføres arbeid som kan medføre brann, kan det søkes om dispensasjon for hvert enkelt prosjekt.

Selv om totalforbudet oppheves i Lindesnes- og Listerregionen er det fremdeles stor skogbrannfare i Agder. Det er fremdeles tørt i skog og mark og det er store individuelle forskjeller, ta hensyn til dine lokale forhold. Dersom det ikke kommer mer regn de nærmeste dagene vil det være aktuelt å gjeninnføre totalforbudet.

Uansett gjelder det generelle bålforbudet som vanlig mellom 15. april og 15. september. Som alltid gjelder kravet til aktsomhet og ta det ansvaret som dette medfører.

Vakttelefoner