Sykle til jobben 2018

Farsund kommune tilbyr i år alle innbyggere og alle som jobber i Farsund kommune gratis deltakelse i «Sykle til jobben». Aksjonen starter 19. april.

Kommunen ønsker å bidra til å få flere til å velge aktiv reisevei.
Derfor vil vi ha nettopp deg med i «Sykle til jobben» -konkurransen der alle er stjerner.
Både det du gjør i fritiden og det du gjør i løpet av arbeidsdagen teller med. Hovedhensikten er å gjøre litt mer av fysisk aktivitet enn du gjør til vanlig.

Det er flotte nasjonale premier som du og evt. ditt lag kan være med å vinne.
Farsund kommune vil premiere noen hver uke, ikke nødvendigvis de mest aktive.

Kommunen har betalt inngangsbilletten, så det er gratis for alle å være med.
Ordfører Arnt Abrahamsen oppfordrer alle arbeidsgivere og alle ansatte her i Farsund til å delta.

Sykle til jobben

Les mer og meld deg på her:
Sykle til jobben sin hjemmeside

Sykle på jobben på Facebook

Besøksadresse: