• Hjem
  • Nyheter

Min renovasjon - last ned gratis app til din mobiltelefon

Ønsker du å vite når avfallet blir hentet eller hvor nærmeste returpunkt for glass/metallemballasje er? Eller når gjenvinningsstasjonen er åpen?

Renovasjonsselskapet har nå klargjort en app for innbyggerne i Farsund og Lyngdal. Appen lastes enkelt ned fra App Store eller Google Play. Appen er laget av Norkart AS.

Min renovasjon

Velg kommune og legg deretter inn adresse eller gårds- og bruksnummer.

Appen viser tømmekalenderen for din adresse, og du kan legge inn varsling f.eks. dagen før, slik at du kan trille frem beholderen til renovatøren, eller henge ut merket for nye poser eller sekker.

Videre gir appen god informasjon om sortering, og hva som skjer med ditt avfall fra våre kommuner.

Du vil også finne informasjon om returpunkter og gjenvinningsstasjonene.

Sist, men ikke minst, er det også en meldingsfunksjon i appen. Her kan du sende meldng om ulike avvik, informasjon og returpunkter samt bleiedunkordningen mm.

Vi håper appen kan gi deg nyttig informasjon, og er til god hjelp for riktig avfalhåndtering.

Lykke til!

Hilsen oss i Renovasjonsselskapet for Farsund og Lyngdal (RFL)

Vakttelefoner