• Hjem
  • Ledige stillinger

Spesialpedagog - vik. 100% stilling ved enhet for barnehager, styrket tilbud (2. gangs utlysning)

Ved enhet for Barnehager, Styrket tilbud, har vi ledig følgende stilling:

100% vikariat som spesialpedagog f.o.m. 01.02.2019 – 30.06.2019

Hovedarbeidsområde for spesialpedagogen er å yte spesialpedagogisk hjelp til førskolebarn etter Lov om barnehager §19a. Spesialpedagogen arbeider i ulike barnehager i kommunen og i enkelte tilfeller i barnets hjem.

Kvalifikasjonskrav:

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• Barnehagelærerutdanning/ allmennlærerutdanning med spesialpedagogikk
  • Barnehageerfaring eller erfaring fra arbeid med barn med spesielle behov er en fordel
  • Evne til å arbeide målrettet og systematisk
  • ”Stå-på”-humør og evne til å arbeide selvstendig
  • Kan inspirere, motivere og veilede
  • Gode samarbeidsevner
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.

Søker må disponere bil i tjenesten.

I Farsund kommune gis det etter gjeldende lønnspolitiske retningslinjer et tillegg i lønn for spesialpedagog - barnehage på kr. 30.000,- pr år i 100% stilling.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Karen B. Tregde 38 38 20 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 20.02.19

Vakttelefoner