Pedagogisk Psykologisk rådgiver - fast 100% stilling ved Lister-PPT

Lister Pedagogisk Psykologiske Tjeneste (Lister PPT) er organisert som en interkommunal tjeneste for kommunene Farsund (vertskommune), Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Sirdal. Tjenesten har fire regionale kontorer og PPT sitt arbeid omfatter både førskolebarn, grunnskolebarn og voksne med spesielle opplæringsbehov. Sentrale oppgaver for PPT er både sakkyndig utredning og system-rettet/ forebyggende arbeid.

Ved Lister-PPT har vi ledig en fast 100% stilling som PP-rådgiver.

De sentrale oppgavene til PPT er sakkyndig utredning, rådgivning og veiledning i forhold til klienter med spesialpedagogiske behov, samt kompetanse- og organisasjonsutvikling i forhold til barnehage, skole, hjem og kommunene ellers.

Vi søker medarbeider som har:

• Annen, relevant høyere utdanning kan vurderes
  • Utredningskompetanse/erfaring fra pedagogisk psykologisk sakkyndighetsarbeid tillegges stor vekt
  • Spesialisering innenfor språkutredning eller logopedi vil være en fordel
  • Gode evner til å arbeide strukturert og selvstendig, samt evne til å følge opp forvaltningsmessi-ge krav til skriftlighet vil bli vektlagt
  • Fleksibilitet, omstillingsevne og gode samarbeidsevner vil være nødvendig i jobben
  • Erfaring fra/ god kjennskap til skole/ barnehage vil være en fordel

Du må være serviceinnstilt og like å jobbe med mennesker, like faglige utfordringer, ha gode samar-beidsevner og kunne jobbe godt i team. Samtidig må du også kunne arbeide selvstendig, nøyaktig og tåle et høyt arbeidstempo. Vår organisasjon er i stadig utvikling, og det er derfor et krav at den som tilsettes er fleksibel i forhold til endringer. Stillingen kan bli tillagt arbeidsoppgaver innen hele Lister-regionen, og kontorplassering vil kunne bli endret ut i fra det til enhver tid gjeldende behov.

Personlige egenskaper vil bli sterkt vektlagt.

Lister-PPT kan tilby sine medarbeidere varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Det fokuseres på faglig kvalitet, tverrfaglig samarbeid, kompetanse- og organisasjonsutvikling - noe som gir gode utvik-lingsmuligheter for de ansatte.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, regle-ment og tariffavtaler. Søker må ha sertifikat for personbil og disponere bil i tjenesten.

For nærmere informasjon kontakt Leder for Lister PPT Hanne Kristin Lervik via sentralbord i Farsund kommune 38 38 20 00 eller på mobil 97 00 18 99.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer må medbringes ved innkalling til intervju. Søkerliste kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 21.11.18

Vakttelefoner