Kontorfagarbeider - vik. 60% stilling ved Lista ungdomsskole

Ved Lista ungdomsskole er det ledig et vikariat som kontorfagarbeider i 60 % stilling. Stillingen er i første omgang et vikariat frem til 31.12.18, men med mulighet for forlengelse. Tiltredelse så snart som mulig.

Den merkantile vil gå inn som en del av administrasjonen på skolen og arbeide tett opp mot rektor og inspektør. Stillingen skal dekke de merkantile oppgavene på skolen, samt annet forefallende arbeid etter behov og etter nærmere avtale.

De viktigste oppgavene vil være:

• Bistå rektor med administrative gjøremål
  • Arkivering
  • Posthåndtering
  • Økonomi

Vi søker medarbeider med følgende kvalifikasjoner:

• Fagbrev innen kontorfag, eller annen relevant utdanning
  • Erfaring og/eller utdanning innen økonomi og regnskap er en fordel
  • God kompetanse på bruk av IT-verktøy rettet mot skole
  • Nøyaktig og strukturert
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig
  • Gode samarbeidsegenskaper

Personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i kolonnen til høyre.

Søkerliste kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste). Kopi av dokumentasjon på vitnemål og praksis medbringes til eventuelt intervju. Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Marie-Theres H. Kolnes, Lista ungdomsskole på tlf. 97 76 05 03.

Søknadsfrist 25.09.18

Besøksadresse: