• Hjem
  • Ledige stillinger

Vernepleier - 3 stk. faste 100% stillinger ved Listaheimen, enhet for hjemmebaserte tjenester

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på innovasjon, tjenesteutvikling samt velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som er vernepleier og som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

I Farsund vil du oppleve strand og sjø, sol og horisont, god tilgang på flotte friluftsområder og det gode liv.

VERNEPLEIER

Ved enhet for hjemmebaserte tjenester ved Listaheimen har vi ledig følgende stillinger:

• 3 stk. faste 100 % stillinger, med ønsket tiltredelse 15.10.2018. Stillingene er med arbeid hver 4. helg med langvakter, eller hver 2. helg. På sikt er det mulighet for tilrettelegging for langvakter også på ukedager. Stillingen inneholder 25 % ubunden arbeidstid. En stor del av dette vil ivaretas gjennom innføringen av årsturnus fra 2019.

Om tjenestestedet:

Tjenesten er nyopprettet og skal fra oktober gi hjemmebaserte helse- og omsorgstjenester til innbyggere med demens i nybygde, tilrettelagte boliger med tilhørende store felles arealer og gode uteområder som skal fylles med aktivitet.

Tjenesten skal bygge på personsentrert omsorg, målrettet miljøterapi med fokus på musikk som et av de terapeutiske virkemidlene.

Hovedoppgaver:

• Daglig oppfølging av brukere / beboere med demens i tilrettelagte boliger
  • Målrettet miljøarbeid / personsentrert omsorg
  • Bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • Faglig oppdatering og utvikling i enheten, herunder utarbeide- og følge opp rutiner og prosedyrer
  • Tett samarbeid med andre ansatte i enheten og i kommunen
  • Aktivisering
  • Oppfølging av helse / somatiske forhold, herunder utføre ulike prosedyrer
  • Samarbeid med pårørende
  • Koordinatoroppgaver for enkelte beboere

Vi kan tilby:

• Mulighet til å være med å forme og utvikle hjemmebaserte tjenester til demente på Listaheimen
  • Faglige utfordringer og tverrfaglig samarbeid
  • Mulighet for støtte til kompetanseheving
  • Gode kollegaer, positive og dyktige medarbeidere
  • Røykfri arbeidstid

Vi søker en omstillingsdyktig, tydelig, målrettet og strukturert fagperson med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Autorisasjon som vernepleier
  • Etter- / videreutdanning innen velferdsteknologi, rehabilitering eller andre relevante områder er en fordel

Arbeidserfaring:

• Arbeidserfaring / praksis fra arbeid i hjemmetjenestene med demente vektlegges
  • Erfaring fra arbeid med bruk av ulike fagsystemer og kvalitetssystemer er en fordel (gode IKT kunnskaper)

Personlige egenskaper:

• Fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på tverrfaglighet i tjenestene og tverrfaglighet som en styrke for tjenesteytingen
  • Evne til å undervise, veilede og motivere medarbeidere til å arbeide mot felles mål med fokus på ressurser og muligheter hos brukere
  • Innstilt på å arbeide aktivt for å nyttiggjøre velferds og omsorgsteknologi
  • Evne til å stå i utfordrende arbeidssituasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og løsningsorientert og ser muligheter innenfor vedtatte planer og budsjett
  • Evne til refleksjon over praksis i tjenestene
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, utadvendt og representativ framtreden overfor kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Arvid Lillejord på telefon 97621737.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 23.09.18

Besøksadresse: