• Hjem
  • Ledige stillinger

Sykepleier/ vernepleier - fast 100% stilling ved Listaheimen, avdeling for somatiske langtidsplasser i institusjon

Farsund kommune har som mål å øke kompetansen og kvaliteten i våre helse- og omsorgstjenester. Kommunen har fokus på innovasjon, tjenesteutvikling samt velferds- og omsorgsteknologi. Vi søker etter deg som er vernepleier eller sykepleier og som kan tenke deg å bli vår nye dyktige, engasjerte, kreative, omtenksomme, digitale, innovative og omgjengelige kollega.

I Farsund vil du oppleve strand og sjø, sol og horisont, god tilgang på flotte friluftsområder og det gode liv.

Sykepleier/ vernepleier

Ved Listaheimen, avdeling for somatiske langtidsplasser i institusjon har vi ledig en fast 100 % stilling som sykepleier eller vernepleier.

Farsund kommune ønsker å legge til rette for hele stillinger for våre ansatte. Stillingen tilbys derfor som hel stilling med 25% ubunden tid. Ubunden tid forutsetter at det foreligger avtale om bruk av dette med gjeldende søkers arbeidstakerorganisasjon. Ubunden tid dekkes hovedsakelig inn gjennom årsturnus og ellers i henhold til kommunens rutiner.

Listaheimen arbeider nå for å etablere langvakter og arbeid hver 4. helg, og har en klar målsetting om å innføre dette med virkning fra 1.1.2019. Også langvakter med arbeid hver 4. helg forutsetter at det foreligger avtale om bruk av dette med gjeldende søkers arbeidstakerorganisasjon.

For søkere tilknyttet arbeidstakerorganisasjoner uten avtale om ubunden tid og langvakter vil stillingen tilbys som
75 %. Det foreligger per i dag ikke avtale med NSF om langvakter eller ubunden tid.

Om tjenestestedet:

Langtidsplass i institusjon er samlokalisert med nyopprettet tilbud om hjemmebaserte tjenester til demente i tilrettelagte boliger og med dagtilbud til hjemmeboende demente ved Listaheimen i Vanse.

Hovedoppgaver:

• Helhetlig oppfølging av brukere i institusjon, - herunder utføring av ulike prosedyrer knyttet til oppfølging og behandling av helse / somatiske forhold
  • Målrettet miljøarbeid / personsentrert omsorg
  • Bruk av velferdsteknologi som en naturlig del av tjenestene
  • Faglig oppdatering og utvikling i enheten, herunder utarbeide- og følge opp rutiner og prosedyrer
  • Tett samarbeid med andre ansatte i enheten og i kommunen
  • Aktivisering
  • Samarbeid med pårørende
  • Koordinatoroppgaver for enkelte beboere

Vi kan tilby:

• Mulighet til å være med å forme og utvikle institusjonstjenestene
  • Faglige utfordringer og tverrfaglig samarbeid
  • Mulighet for støtte til kompetanseheving
  • Gode kollegaer, positive og dyktige medarbeidere
  • Røykfri arbeidstid

Vi søker en omstillingsdyktig, tydelig, målrettet og strukturert fagperson med følgende kvalifikasjoner:

Utdanning:

• Autorisasjon som vernepleier eller sykepleier
  • Etter- / videreutdanning innen velferdsteknologi, rehabilitering eller andre relevante områder er en fordel

Arbeidserfaring:

• Arbeidserfaring / praksis fra arbeid i kommunale helse- og omsorgstjenester er en fordel
  • Erfaring fra arbeid med bruk av ulike fagsystemer og kvalitetssystemer er en fordel (gode IKT kunnskaper)
  • Personlige egenskaper
  • Fokus på hva som er viktig for brukeren i planlegging og gjennomføring av tjenester (brukerperspektiv)
  • Fokus på tverrfaglighet i tjenestene og ser ulike profesjoner som en styrke for tjenesteytingen
  • Evne til å undervise, veilede og motivere medarbeidere til å arbeide mot felles mål med fokus på ressurser og muligheter hos brukere
  • Innstilt på å arbeide aktivt for å nyttiggjøre velferds og omsorgsteknologi
  • Evne til å stå i utfordrende situasjoner og ta faglig gode beslutninger når dette kreves
  • Innovativ, initiativrik, endringsvillig og løsningsorientert og ser muligheter innenfor vedtatte planer og budsjett
  • Evne til refleksjon over praksis i tjenestene
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Gode og ryddige evner til dokumentasjon og formidling av informasjon (muntlig og skriftlig fremstillingsevne)
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, utadvendt og representativ framtreden overfor kollegaer, brukere og pårørende
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Arvid Lillejord på telefon 97621737.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 23.09.18

Besøksadresse: