Tilrettelegger og saksbehandler - svangerskaps vikariat, 100% stilling

Ved enhet for forebygging og koordinering har vi ledig et vikariat i 100% stilling. Varighet 1 år, med mulighet for forlengelse. Tiltredelse 16.10.18 eller etter nærmere avtale.

Oppgaver:

• forebyggende hjemmebesøk
  • saksbehandling etter helse og omsorgstjenesteloven
  • tilrettelegge tiltak i samarbeid med bruker og samarbeidspartnere
  • oppgaver knyttet til koordinerende enhet og individuell plan
  • deltakelse i demensteam
  • bidra til innovasjon og utvikling av tjenestetilbudene
  • innføring av tiltakspakke demens
  • deltakelse i ulike frisklivstiltak

Andre oppgaver kan tillegges stillingen.

Vi søker etter personer med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

• Relevant helsefaglig høyskole/universitetsutdanning
  • Videreutdanning innen forebygging eller rehabilitering er ønskelig
  • Erfaring fra saksbehandling etter forvaltningsloven
  • God kjennskap til lover og forskrifter som styrer kommunale helse og omsorgstjenester
  • Kunne arbeide aktivt for å nyttiggjøre telemedisin, velferds og omsorgsteknologi som alternativ til eller som del av tjenester
  • Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpne
  • Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Ryddighet og nøyaktighet for å sikre dokumentasjon
  • Ser muligheter mer enn begrensninger, har evne til omstilling og til å ta beslutninger
  • Egenskaper og lyst til å jobbe både selvstendig og i team
  • Åpen for å lære mer og bidra til faglig utvikling og kompetanseheving i arbeidslaget
  • Evner og ferdigheter til å kunne bidra positivt i endringsprosesser
  • Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
  • Erfaring med bruk av datasystem
  • Godkjent førerkort for personbil

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Monica Håland på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 06.08.18

Besøksadresse: