Ergoterapeut - vikariat 100% stilling ved enhet for forebygging og koordinering

Ved enhet for forebygging og koordinering i Farsund har vi ledig følgende stilling:

• Vikariat i 100% stilling. Varighet i ca. ett år fra 03.12.2018, med mulighet for forlengelse.

Arbeid på dagtid i ukedagene, arbeid hver 3. helg i todelt turnus ved korttidsavdelingen ved Farsund Omsorgssenter. 100% stilling tilsvarer derfor 35,5 timers arbeidsuke.
Tiltredelse etter avtale.

Farsund vil være en foregangskommune med fokus på forebygging, kompetanse og utvikling til innbyggernes beste. Rehabiliteringstjenesten bestående av 3 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter yter bistand til brukernes egen innsats for å oppnå best mulig funksjons- og mestringsevne, selvstendighet og sosial deltakelse.
Ergoterapitjenesten / rehabiliteringstjenestens mål er at kommunen skal kunne tilby tjenester med god kvalitet, der hovedmålet er at innbyggerne skal ha kunne bo i eget hjem så lenge som mulig. Vi har implementert hverdagsrehabilitering, formidler hjelpemidler og har fokus på å prøve ut, ta i bruk og identifisere gevinster av velferdsteknologi.
Ergoterapeutene samarbeider tverrfaglig med flere profesjoner innen helsesektoren, blant annet med forvaltningsenheten og brukernes koordinatorer i hjemmetjenestene.

Farsund - en kulturkommune, hyggelige smilende innbyggere, frisk bris, sol over milelange badestrender, skjærgård og hummer, det perfekte sted å bo på i Norge!

Vi kan tilby:

• Stor bredde i vårt tverrfaglig samarbeid
  • Et inkluderende, givende og motiverende arbeidsmiljø
  • Gode, positive og dyktige kollegaer
  • Faglige utfordringer
  • Fokus på mestring, hverdagsrehabilitering, kompetanseheving og teknologi

Vi søker etter personer med følgende kvalifikasjoner:

• Autorisasjon som ergoterapeut
  • Erfaring fra hverdagsrehabilitering, hjelpemiddelformidling og velferdsteknologi vektlegges
  • Erfaring med hørselshjelpemidler vektlegges
  • Kunne arbeide aktivt for å nyttiggjøre telemedisin, velferds- og omsorgsteknologi
  • Fleksibilitet i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidssteder vektlegges
  • Du må tåle høyt tempo og ha evne til å ta gode, faglige avgjørelser raskt og effektivt
  • Fysisk god helse, stor arbeidskapasitet og evne til å «ta i et tak» når utstyr skal raskt på plass
  • Evne til fagutvikling, dokumentasjon, veiledning/ undervisning, innovasjon og nytenkning vektlegges
  • Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpne
  • Evner og ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
  • Ser muligheter mer enn begrensninger, har evne til omstilling og til å ta beslutninger
  • Ryddighet, effektivitet, nøyaktighet og god koordinering av hjelpemidler og utstyr til brukere
  • Evne til å observere, vurdere og raskt ta gode faglige beslutninger
  • Åpen for å lære mer og bidra til faglig god utvikling og kompetanseheving
  • Søker må ha sertifikat og kunne disponere egen bil i tjenesten

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstaker ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.
For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med enhetsleder Monica Håland på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i kolonnen til høyre.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 06.08.18

Besøksadresse: