Konsulent - digitalisering og informasjonssikkerhet - vikariat 100% stilling

Ved enhet for fellestjenester har vi ledig et vikariat i 100% stilling. Vikariatet er ledig fra 15.8.2018, tiltredelse etter avtale.
Varighet er ett år, med mulighet for fast tilsetting.

Enheten har blant annet ansvar for ulike informasjonsoppgaver og dokumenthåndtering. Stillingen innebærer systemarbeid knyttet til personvern og informasjonssikkerhet, samt oppgaver innenfor telefoni, enkelte ikt-kjøp, samt rollen som kontaktperson for vår interkommunale ikt-bedrift DDV.
Implementering av GDPR (EUs personvernforordning) vil være sentralt i stillingen.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• Interesse og engasjement for digitalisering og ikt-utvikling
  • Erfaring fra prosjekter
  • God forståelse for implementeringsoppgaver
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Fleksibilitet, nøyaktighet og gode samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig i et hektisk miljø
  • Det legges betydelig vekt på personlig egnethet.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Anja Pettersen på 38 38 20 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 27. juli 2018

Besøksadresse: