Biblioteksjef, fast 100 % stilling

Farsund kommune har ledig en fast 100% stilling som Biblioteksjef. Tiltredelse etter avtale.
Farsund bibliotek har hovedbibliotek og en filial. Hovedbiblioteket ligger sentralt i Farsund by, i trivelige
lokaler fra 1999. Det er et kombinasjonsbibliotek med Eilert Sundt videregående skole. Eilert Sundt vgs.
skal bygges ut med nye 5000 m2, og Farsund bibliotek blir en sentral del av dette utbyggingsprosjektet.

Farsund bibliotek er, og skal fortsatt være, en viktig kulturarena og møteplass, både for skolens elever, lokalbefolkning og turister.

Biblioteksjefen har det faglige og administrative ansvaret for drift og videreutvikling av kombinasjonsbiblioteket og folkebibliotektilbudet i hele kommunen. Totalt er det 5,6 stillinger, inkludert en
skolebibliotekarstilling. Biblioteket er administrativt plassert i kommunens enhet for kultur og idrett, og biblioteksjefen inngår i enhetens ledergruppe.

Vi ønsker deg som har evne til å inspirere og lede dine kolleger i en spennende tid for bibliotekets videre utvikling.

Kvalifikasjoner:

• Godkjent bibliotekarutdanning med bachelorgrad eller høyere
• Relevant bibliotekfaglig erfaring
• Gode lederegenskaper
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Serviceinnstilt
• Selvstendig og initiativrik
• Tydelig og strukturert

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement
og tariffavtaler. Ved ansettelse må det fremlegges godkjent politiattest.
Lønn etter avtale. Spørsmål om stillingen kan rettes til kultursjef Inge Eikeland på tlf. 38389616 eller
mobil 41625010.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, søknadsskjema finner du i høyre kolonne.
Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer tas med til eventuelt intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 1. august 2018

Besøksadresse: